10 PREDMETOV IZ OBVEZNE OPREME SODOBNE ŽENSKE TORBICE

0
1890
Photo by stuff.co.nz

Naj bo majhna ali velika, nakupovalna ali glamurozna, pletena ali dizajnerska – v svetu mode ima torbico prav gotovo neskončne razsežnosti. Ne le to, poznavalci trdijo, da prav najzvestejša spremljevalka vsake ženske – torbica – lahko prav veliko pove o življensjskem stilu in karakterju njene lastnice, sodeč po barvi, obliki, načinu nošenja, materaialu in še in še. Nepopisno in neizmerno praktičen moden dodatek so, v katerega na veliko začudenje moških spravimo tisoč in eno malenkost.

Gotovo se strinjamo, da je težko predvideti, kaj vse potrebujemo v svoji torbici. Za vas smo izbrali deset nepogrešljivih potrebščin, brez katerih ne smemo zdoma:

1. Sredstvo za dezinfekcijo rok ali dezinfekcijski robčki – za čiste roke tudi, ko smo zdoma. Mimogrede: dezinfekcijska sredstva za roke lahko izsušujejo kožo, zato skrbno izberite takšno, ki ima dodane tudi negovalne sestavine.

Photo by liveyourlifemore.com

2. Balzam za ustnice, ki kožo vlaži in ščiti, saj je tanjša in občutljiveljša kot drugje na obrazu. Ustnice brez dodatne zaščite hitro izgubijo svežino in postanejo suhe in neprijetno boleče razpokane. Skrbno ga izberite glede na letni čas in bodite pozorni na sestavine, na katere ste morda alergične.

Photo by stylecaster.com

3. Krema za roke, da bodo roke primerno navlažene in mehke. Pozimi je koža na rokah še posebno izpostavljena, saj jo veter, sneg, strupen mraz in ekstremne temperaturne spremembe izsušijo in – kar je še huje – razpokajo. Vsekakor bodite pozorne, da izberete kakovostno kremo, pri čemer se zavedajte, da najdražja ni nujno tudi najboljša. Veliko krem vsebuje tudi sporne kemikalije, zato vam priporočamo, da se pred nakupom seznanite z rezultati neodvisnih raziskav.

Photo by womanandhome.com

4. Zaloga energijskih ploščic za potešitev lakote, bonbončkov in žvečilnih za svež dah.

Photo by thrillist.com

5. Prenosni polnilec za polnjenje telefončka, da bomo vedno dosegljive.

Photo by lelong.com

6. Modni par slušalk za telefonček – za poslušanje glasbe, motivacijske vsebine in drugega.

Photo by lifewire.com

7. Vložki in tamponi ne le po potrebi, ampak tudi za vsak slučaj.

Photo by michiganradio.org

8. Majhna steklenička parfuma za dodatno osvežitev vonja. Ko naslednjič kupujete svoj priljubljeni parfum preverite, ali je na voljo tudi v majhni, praktični trideset ali petdesetmililitrski steklenički.

Photo by themakeupandbeautyblog.com

9. Osnovna kozmetika za “last minute” druženje ali zabavo.

Photo by flipkart.com

10. Par uhančkov ali trendovska ogrlica – pika na I za še bolj urejeno zunanjost v hipu.

Photo by worthpoint.com

 

NAPIŠI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here